Akció!

Can Lite aktív szénszűrő 800

Original price was: 55.990 Ft.Current price is: 49.990 Ft.

Can Lite aktív szénszűrő 800

A Can Lite aktív szénszűrők a természet egyik legjobb szagsemlegesítő anyagát, az aktív szént használják a termesztő területen uralkodó kellemetlen vagy zavaró szagok és gázak megszüntetésére. Speciális kivitelezésüknek köszönhetően a Can Lite aktív szénszűrők szinte 100%-osan képesek kiszűrni a szagokat.

Ezek a szűrők több évnyi alapos kutatás és tesztelés következtében kerültek a piacra és népszerűségük tagadtatlan a termesztők körében. Fontos előnyük, hogy pillanatok alatt beépíthetők a termesztőrendszerbe, így felszerelésük nem igényel különösebb hozzáértést. Normál hőmérséklet és páratartalom mellett egy Can Lite aktív szénszűrő 800 akár másfél évig is használható.

szénszűrő működése


A Can Lite szénszűrők felépítése a legjobb minőségű aktivált CKV-4 pellitizált szénre alapul, amely gyorsan és hatékonyan tisztítja meg a levegőt. Ez a szénszűrő egy több elemből álló kompakt szerkezet. Elemei közül legfontosabbak a légcsatornák, amelyek nyomás és aktív szén hatására tisztítják a levegőt. Ugyanakkor, a professzionális kivitelezésnek köszönhetően nincs ülepedés, a kiegyensúlyozott, hosszútávú teljesítmény pedig garantált. A pellitizált szén biztosítja a pormentes, egyenletes légáramlást a szűrőben, így csökkentve a ventillátorra nehezedő nyomást.

Szűrőteljesítmény/óra: 800 m³/h

Csatlakozó mérete: 200 mm