Canna tápoldatok

Több, mint 10.000 termék raktárról

Szekértő kollégák segítenek

Magyarországi raktárkészlettel

B2B program viszonteladók részére

Anonim, biztonságos vásárlás

A Canna tápoldatok rövid története

A Canna alapítói a 80-as években vágtak bele a növénytermesztésben és kimagasló figyelmet szenteltek a beltéri növénytermesztésre, valamint a terméshozam maximalizálására. hamar szembesültek vele, hogy az akkoriban elérhető tápoldatok, műtrágyák, gyenge minőségűek és alacsony hatóanyag tartalmúak. 

A 90-es évek elején éppen ezért úgy döntöttek, hogy egy saját, műtrágya márkát hoznak létre. Ennek a neve lett Canna és az első két termékük a Canna Flores és a Canna Vega.

A Canna az elmúlt több, mint 30 évben nagyon sokat fejlődött, de a kutatás fejlesztés és gyártás még mindig a cég kezében van és talán ez lehet a töretlen sikerül kulcsa. 

A Canna tápoldatok minden termesztési módszerhez külön tápoldat vonalat fejlesztett ki, ezeket nagyjából 5  csoportba lehet sorolni.

canna tápoldatok

Canna Terra család

A Canna Terra termékcsalád tökéletes kezdő és profi kertésznek egyaránt. Elsősorban olyan kertészeknek javasoljuk, akik termesztőközegnek a földet választották.

canna coco

Canna Coco család

A Canna Coco családot azoknak a kertészeknek fejlesztették ki, akik a kókuszt választották növényeik termesztőközegének.

biocanna

Biocanna család

A BioCanna azoknak a kertészetnek készült, akik az organikus megoldások hívei.

Canna Aqua család

Ha Te is a hidroponikus rendszerek híve vagy, ráadásul olyan rendszert használsz, ahol vizet újra felhasználod, akkor számodra ideális a pH stabil Canna Aqua termékcsalád.

Additívek

A Canna Additívek vigyáznak a növény égészségére,  és gondoskodnak a nagyobb terméshozamról, valamint ízesebb terményről.