Canna Aqua Flores AB

7.990 Ft39.990 Ft

Canna Aqua Flores AB

A Canna Aqua Flores egy teljes értékű tápanyag a növények számára, amely az megfelelő virágzáshoz szükséges összes kulcsfontosságú elemet tartalmazza. Ez a termék két részből áll, egy A és egy B részből. A hatóanyagok megfelelő időben és sorrendben történő használatának és ezáltal érvényesülésének érdekében az A és B komponenst külön alkalmazzuk.

Megtörténhet ugyanis, hogy ha az A és B rész egyes elemei vegyülnek, akkor az eltömődést eredményez, így a növény nem lesz képes felszívni a tápanyagokat. Éppen ezért először az A, majd a B komponenst kell hozzáadni.
Az Aqua Flores előnyei közé tartozik a növekedés és a virágzás serkentése.

 

A növény virágzási életszakaszában létfontosságú, hogy minden szükséges tápanyag közvetlenül és megfelelő mennyiségben rendelkezésére álljon. Példának okáért a virágzási szakasz alatt a növénynek kevesebb nitrogénre van szüksége. A kálium- és foszforszükséglet azonban jóval nagyobb. Az Aqua Flores gazdag ezekben az elemekben, és a speciális kelátos nyomelemek közvetlen felszívódást tesznek lehetővé, ami tökéletes virágzást eredményez.

 

Az Aqua Flores tehát hozzásegít a bőséges terméshez, és biztosítja a gyümölcsök aromában gazdag, jellegzetes ízét.
Az Aqua Flores könnyen használható, közvetlenül oldódik, és rendkívül alkalmas recirkulációs hidroponikus rendszerekkel történő termesztésre. PH-stabilizátorokat tartalmaz, így nincs szükség a pH beállítására. Az Aqua Flores táp szilíciumot is tartalmaz.

Canna Aqua Flores AB használata

Adja hozzá az Aqua Florest a tápanyagtartályhoz 1:333 hígítási arányban (10 liter vízhez 30 ml A és 10 liter vízhez 30 ml B) Adja hozzá az Aqua Flores A-t. Jól keverje össze, majd adja hozzá az Aqua Flores B-t. Ismét keverje jól, és hagyja állni néhány órán keresztül.