Növényvédelem

4.490 Ft65.990 Ft

Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki

Több, mint 10.000 termék raktárról

Szekértő kollégák segítenek

Magyarországi raktárkészlettel

B2B program viszonteladók részére

Anonim, biztonságos vásárlás

Bővebben a Növényvédelemről

Növényvédelmi termékkínálatunk kizárólag kipróbált és bevált termékeket tartalmaz. Olyan kiváló megoldások, mint a neem olaj vagy a természetes színcsapdák lehetővé teszik a vegyszer nélküli védekezést a kártevő rovarok és élősködők ellen. A rovarok márpedig nagy valószínűséggel felbukkannak, úgyhogy érdemes bevetésre készen állnod a növényi életszakasz minden fázisában. 

A neem olaj a trópusok csodaszere, amely nagyszerű hatékonysággal veszi fel a harcot a kártevőkkel. Közel 130 féle kórokozó, kártevő ellen használható, kétségkívül az egyik legjobb bio növényvédő szer. Működését illetően különbözik más rovarölő szerektől, a neem olaj ugyanis nem pusztítja el a kártervőket. Ehelyett lassan leállítja a rovarok hormonműködését, aminek eredményeképpen elfelejtenek enni, repülni, szaporodni és petéket rakni. 

A termesztők között hasonló népszerűségnek örvendenek a színcsapdák is. Ezek a csapdák tulajdonképpen az egyes színárnyalatok rovarcsalogató hatását használják ki, ezzel csapdába csalva a kártevőket. 

Válogass webáruházunk biológiai növényvédelmi termékei közül és vedd fel te is a harcot a kártevőkkel, hogy semmi ne állhassa útját a növényeid fejlődésének! növényvédelem