Neem Olaj

4.490 Ft65.990 Ft

Neem Olaj

A Neem olaj, egy magas minőségű növényi olaj, amelyet a Neemfa magjainak hideg sajtolásával nyernek. Számos pozitív tulajdonsága miatt keresik a kertészek. A  neem olaj támogatja a növényeket a természetes egyensúly helyreállításában illetve segít a kártevők elleni védekezésben, valamint azok elpusztításában.

Eddig nem ismert más növény, amely annyi hasznos anyagot termel, mint a Niemfa. Eredeti hazájában, Burmában és Indiában évszázadok óta használják a kártevők ellen. Az emberekre és az állatokra biztonságos, de a kártevőkkel kíméletlen.

Az olaj hatékonysága elengedhetetlen az organikus növényápolásban a gyümölcs-, zöldség- és borágazatban. Az olaj használata nemcsak a kertben, hanem a kozmetikában, háztartásban és állatápolásban (különösen kutyák és lovak esetében) is kiválóan bevált.

Kérjük, vegye figyelembe: 20°C alatti hőmérsékleten a termék megdermedhet. Használat előtt tegye a fűtőtestre vagy meleg vízbe. Ezután rázza fel röviden, a Niemöl és az emulgeálószer már jól össze kell keveredjen a Niemöl-víz emulzió elkészítése előtt.

A koncentrátum neem olaj és Rimulgan összetevőkből áll. A Rimulgan a ricinusolaj növényi alapanyagából nyerhető ki és könnyen biológiailag lebomlik.