Mérés és Szabályozás

Több, mint 10.000 termék raktárról

Szekértő kollégák segítenek

Magyarországi raktárkészlettel

B2B program viszonteladók részére

Anonim, biztonságos vásárlás

A pontos mérés az alapja a gazdag terméshozamnak

Növénytermesztőként a növények és termés szabályozásához szükséged lesz mérési és szabályozási eszközökre is. Ezeknek a mérőeszközöknek a segítségével szabályozhatod a pH értéket, illetve az elektromos vezetőképességet (EC) is mérheted. A két érték mérésével ellenőrizheted az öntözővíz minőségét, a különböző tápanyagok és műtrágyák erősségét. Mérheted a növények tápanyagfelvételének elérhetőségét a tápoldatokban, illetve a gyökérzónában. Ezek mind hozzásegítenek egy sikeresebb termesztéshez, így növényeid egészségesebbek, tápláltabbak lesznek, és nem utolsósorban egy bőségesebb terméshozamot eredményeznek.

Valamint a megfelelő hő és páratartalom mérők lehetőséget adnak a beltéri és üvegházas hőmérséklet és páratartalom szabályozására. Mint minden esetben, itt is fontos a megfelelő környezet kialakítása, amelyben a növények jól érzik magukat és megfelelően tudnak fejlődni. 

Kínálatunkban olyan vízanalitikai, hőmérsékletmérő és páratartalommérő műszereket és eszközöket találsz, amelyek a legmegbízhatóbb gyártók legjobb minőségű termékei.

ec és ph mérés