Canna Cure 750ml Használatra kész

5.490 Ft

Canna Cure 750ml használatra kész

A Cannacure Cure 750ml egy egyedülálló tápanyag, amely a növény levelét célozva előzi meg a kártevők és penészgomba szaporodását, valamint megjelenésük esetén hatásosan írtja őket. Tulajdonképpen a Canna első növényi kártevő- és betegségirtójáról beszélünk, amely környezetbarát és méreganyagoktól mentes tápanyagként a kártevők elleni védekezés természetes módját kínálja. A termék használata egészségesebb növényeket, nagyobb virágokat és bőségesebb termést eredményez. A Canna Cure egy olyan termék, amely mindent szükséges összetevőt tartalmaz ahhoz, hogy környezetbarát módon elpusztítsa a kártevőket és a penészt, miközben hatásosan serkentse a növekedést és a virágzást.


Hogyan működik A Canna Cure 750ml használatra kész oldalt?


A Cannacure levélpermet egy második felületet, mondhatni természetes „bőrt” képez a növényeken. Ez a réteg javítja a levelek színét és életerejét, miközben biztosítja, hogy a növények továbbra is zavartalanul lélegezzenek. Egészségessé, fényessé és tisztává teszi őket, segítve az optimális fotoszintézis létrejöttét. Ez lehetőséget ad a növényeknek, hogy a virágzásra összpontosítsanak.A permetnek köszönhetően a növényi kártevők hozzáragadnak a ragadós réteghez, így nem letudják károsítani a leveleket. Ennek következtében a kártevők éhen halnak. Más Canna tápanyagokkal és adalékanyagokkal kombinálva a Cannacure serkenti a növények ellenállóképességét a fertőzésekkel és betegségekkel szemben.
Használat: A Cannacure spray változat használatra kész. Csupán annyi a dolgunk, hogy bepermetezzük vele a növényt. Nagyon fontos, hogy a Canna Cure 750ml-t alaposan felvigyük a levelek mindkét oldalára.

A Canna Cure 750ml használata

Hetente egyszer megelőző intézkedésként, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a levelek növényi kártevőktől mentesek maradnak. Ha azonban súlyos penész, fehérlégy, takácsatka vagy lisztes poloska fertőzést észlelénk, permetezzük három naponta, és szükség esetén ismételjük meg a permetezést további három nap múlva. Ezután folytassuk a permetezést heti rendszerességel.
A Cannacure a növekedés kezdetétől a betakarításig használható, a szokásos táplálási rutin mellett.