Canna Aqua Vega AB

7.990 Ft39.990 Ft

Canna Aqua Vega AB

A Canna Aqua Vega egy kétkomponsensű gyorsan és hatékonyan működő tápanyag a növények számára, amely tartalmazza az optimális növekedéshez szükséges összes elemet. A növekedési szakaszban azért fontos a plusz tápanyag biztosítása, mert ebben a fázisban elengedhetetlen a bőséges virágzás és termés megalapozása.
Az Aqua Vega könnyen használható és közvetlenül oldódik. Az Aqua Vega táp pH-stabilizátorokat tartalmaz, így nincs szükség a pH beállítására. Használatával biztosak lehetünk benne, hogy a növények felszívják az optimális mennyiségű és összetételű tápanyagot.

 

Az Aqua Vega erős növényt eredményez, amelynek növekedési lendülete és gyökérfejlődése hozzásegít a bőséges terméshez. A formulát tekintve, közvetlenül felszívódó nitrogénvegyületek, kiváló minőségű EDDHA vaskelátképző szerek és nyomelemek garantálják a virágzás ideális kezdetét. Szilíciumot, humin-és fulvosavakat tartalmaz.
Az Aqua Vega-t recirkulációs rendszerekben használják, mint például az NFT vagy a Bubbler. Vegetatív fázisban, valamint a virágzási életciklus első 3 hetében alkalmazandó.


Canna Aqua Vega AB használat:

Használat előtt jól rázza fel az üveget. Töltse fel a tápanyag tartályt vízzel.
Adja hozzá az Aqua Vega tápanyagot a tápanyagtartályhoz 1:500 hígítási arányban (10 liter vízhez 20 ml Aqua Vega A és 10 liter vízhez 20 ml Aqua Vega B)
Először adja hozzá az Aqua Vega A tápanyagot, keverje jól össze, majd következhet az Aqua Vega B. Ismét jól keverje össze, és hagyja állni néhány órán át.