Canna Cure Növényvédő

9.980 Ft29.980 Ft

Canna Cure növényvédő

A Canna Cure egy egyedülálló tápanyag, amely a növény levelét célozva előzi meg a kártevők és penészgomba szaporodását, valamint megjelenésük esetén hatásosan írtja őket. Tulajdonképpen a Canna első növényi kártevő- és betegségirtójáról beszélünk, amely környezetbarát és méreganyagoktól mentes tápanyagként a kártevők elleni védekezés természetes módját kínálja. A termék használata egészségesebb növényeket, nagyobb virágokat és bőségesebb termést eredményez. A Cannacure egy olyan termék, amely mindent szükséges összetevőt tartalmaz ahhoz, hogy környezetbarát módon elpusztítsa a kártevőket és a penészt, miközben hatásosan serkentse a növekedést és a virágzást.


Hogyan működik a Canna Cure növényvédő?


A Cannacure levélpermet egy második felületet, mondhatni természetes „bőrt” képez a növényeken. Ez a réteg javítja a levelek színét és életerejét, miközben biztosítja, hogy a növények továbbra is zavartalanul lélegezzenek. Egészségessé, fényessé és tisztává teszi őket, segítve az optimális fotoszintézis létrejöttét. Ez lehetőséget ad a növényeknek, hogy a virágzásra összpontosítsanak. A permetnek köszönhetően a növényi kártevők hozzáragadnak a ragadós réteghez, így nem tudják károsítani a leveleket. Ennek következtében a kártevők éhen halnak. Más Canna tápanyagokkal és adalékanyagokkal kombinálva a Canna Cure serkenti a növények ellenállóképességét a fertőzésekkel és betegségekkel szemben.


Canna Cure növényvédő használat

Nagyon fontos, hogy a Cannacure-t alaposan felvigyük a levelek mindkét oldalára. Használjuk a Cannacure-t hetente egyszer megelőző intézkedésként, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a levelek növényi kártevőktől mentesek maradnak. Ha azonban súlyos penész, fehérlégy, takácsatka vagy lisztes poloska fertőzést észlelénk, permetezzük három naponta, és szükség esetén ismételjük meg a permetezést további három nap múlva. Ezután folytassuk a permetezést heti rendszerességel.
A Cannacure a növekedés kezdetétől a betakarításig használható, a szokásos táplálási rutin mellett.
Adagolás: Hígítsunk fel 330 ml koncentrátumot 1 liter vízben. A hatékonyság maximalizálása érdekében permetezővel vigyük fel az adalékot a levelekre.