Canna Boost

19.290 Ft147.990 Ft

Canna Boost

A Canna Boost egy olyan adalékanyag, amely kifejezetten a rövid ciklusú növényfajták számára lett kifejlesztve annak érdekébe, hogy felpörgesse a növények anyagcseréjét. Ez legfőképp azért fontos, mert a tápanyagfelvétel nagymértékben függ a növény egészségi állapotától és anyagcsere ütemétől. Számos előnnyel rendelkezik. Elsősorban serkenti az új virágok fejlődését és ezzel együtt növeli a terméshozamot.

 

Ennek köszönhetően a gyümölcsök a szokásosnál nehezebbek lehetnek. A Canna Boost másik különlegessége, hogy nem csak magasabb hozamot biztosít, hanem a termés ízére is garantáltan jó hatást gyakorol.


Annak köszönhetően, hogy virágzás-stimulátorokat tartalmaz biztosítja az erőteljes érést. Természetes virágzásszabályozók segítségével támogatja gyümölcs kiegyensúlyozott fejlődését és serkenti a virágzást. A továbbfejlesztett energiaszabályozásnak köszönhetően a növénynek elegendő energiája lesz a betegségeknek is ellenállni. Ugyanakkor, használatával a termésnek teltebb, erőteljesebb íze lesz, amely fontos szerepet játszik a termés minőségét tekintve.

 

A jó termést ugyanis manapság nem csak súlyban fejezik ki. A minőség kezd egyre fontosabb szerepet játszani, és ezzel együtt az íz is egyre fontosabbá válik. A fotoszintézis sebességének növelése nagymértékben növeli a gyümölcs cukortermelését, ez pedig édesebbé teszi a terméket. A gyümölcsökben lévő illóolajok minősége is javul.

 

A PK 13/14-el kombinálva a Canna Boost hatása még tovább fokozódik. Ennek oka, hogy a PK 13/14 extra virágzó elemekkel látja el a növényt, míg a Canna Boost gondoskodik arról, hogy a növénynek legyen elegendő energiája, hogy megfelelően hasznosítani tudja ezeket az elemeknek.

 

A Canna Boost egy univerzális virágzás-stimulátor, ami azt jelenti, hogy kivétel nélkül bármilyen termesztési rendszerrel kombinálható. Amellett, hogy hozzáadjuk a talajhoz, levélpermetként is használhatjuk. Ennek előnye, hogy a növény a virágzásserkentőt közvetlenül a levelein keresztül tudja felvenni és hasznosítani.

 

Canna Boost használata

1:500 arányban (20 ml/10 liter víz) a virágképződés pillanatától kezdve használható. Az extra virágzás érdekében hígítsuk 1:250 arányban (40 ml 10 liter vízhez). Ne használjuk hidrogén-peroxidot (H202) tartalmazó termékekkel együtt.