Canna PK 13-14

4.990 Ft45.990 Ft

Canna PK 13-14

Ha nagyobb gyümölcsöket és virágokat szeretnél elérni, a Canna PK 13-14 a legmegfelelőbb termék, amit csak választhatsz. Ez a termék ugyanis csúcsminőségű ásványi anyagok keveréke, amelyek serkentik a virágzást. A Canna PK 13/14 tulajdonképpen egy kiváló minőségű foszfor és kálium keveréke, amelyet a virágzási szakaszban remek támogatást nyújt a növénynek. Mindkét elem fontos szerepet játszik a növények generatív szakaszában.

Egy speciális gyártási eljárásnak köszönhetően a Canna-nak sikerült egy nagyon magas és hatékony koncentrációban egyesítenie a tiszta foszfort és káliumot. Ez meglehetősen fontos, ugyanis a foszfor a növény számára az egyik legfontosabb makrotápanyagot jelenti. Kulcsszerepet játszik az anyagcserében és az energiatranszferben is. A virágzási szakaszban a növénynek pedig extra foszforra van szüksége, hogy a sejtképződés a virágokban megfelelő támogatást kapjon.


A másik fontos elem, a kálium, szintén makrotápanyag. Ez az egész növényben megtalálható, és számos olyan tevékenységhez szükséges, mint például a víz és tápanyag szállítása, de felelős a növény minőségéért és tartásáért is. Ezen kívül számtalan más folyamatban is részt vesz, ilyen például a cukortermelést. A kálium biztosítja, hogy a növény a virágzás során elegendő cukrot tudjon termelni, ami elengedhetetlen a virágok fejlődéséhez.

A Canna PK 13/14 tökéletes kombinációt alkot a Canna Boost termékkel. A növény fejlődése során eljön az az idő, amikor a foszfor- és káliumszükséglet nagymértékben megnő. A Canna PK 13-14 használata ebben az időszakban kielégíti a virágzó növény megnövekedett igényeit, és lehetővé teszi, hogy a termések maximálisan fejlődjenek.

A Canna Boost ezalatt fokozza az anyagcserét és erősíti a PK 13-14-et. Ez a tökéletes kombináció a növény pazarabb virágzását eredményezi.
Egy másik előny, hogy a PK 13/14- minden termőközeghez alkalmas. Bármilyen táptalajban használható, talajon történő termesztésben, recirkulációs rendszerekben, de kókusznövényes termesztőrendszerekben is megfelelően működik.

Canna PK 13-14 használata

A betakarítás előtt három héttel töltsük a Canna PK 13-14-et egy teli táptartályba 1:666 arányban: oldjunk fel 15 ml koncentrátumot 10 liter vízben. Használjuk ezt a tápoldatot 3-6 napig.