CannaZym

5.490 Ft64.990 Ft

Cannazym

A Cannazym egy kiváló minőségű enzimtermék, amely felgyorsítja az elhalt gyökéranyagok lebontásának folyamatát és serkentő hatással van a hasznos mikroorganizmusokra. Emellett segíti a növény tápanyagfelvételét és növeli a betegségekkel szembeni ellenállóképességet
A Cannazym tápoldatban található enzimek számos előnnyel rendelkeznek. A Cannazym a növény mikroszkopikus szőrszálait célozza meg, amelyek a gyökérzóna csúcsain és végtagjain találhatók. Minden alkalommal, amikor megöntözzük a növényt, ezekből a kis szőrszálakból számos lehull. Itt lép akcióba a Cannazym, azonnal hasznosítva az elhalt gyökéranyagot és könnyen felszívódó ásványi anyagokká és cukrokká alakítva. A tápoldatban található kulcsenzimeket úgy választották ki, hogy gyorsan megcélozzák és felszabadítsák a növény értékes tápanyagforrásait, a gyökérzóna pontos fizikai helyén, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.

 

Ennek elérése érdekében a fejlesztők egy sivatagi növény kivonatát és további vitaminokat adtak a tápoldathoz. Ezek mind javítják a víz- és tápanyagfelvételt, és segítik a növények természetes védekező mechanizmusait, általános egészségét és vitalitását. Ugyanakkor, a Cannazym megakadályozza a betegségeket okozó káros baktériumok és gombák elszaporodását is. Az termesztőközegben bomlásnak induló gyökéranyag ideális táptalaj a kórokozók számára, azonban a az elhalt gyökéranyag gyors lebontásával jelentősen csökken a kórokozók által okozott betegségek kockázata.
Nem utolsó szempont az sem, hogy ha egy másik ciklusban újra szeretnénk használni a táptalajt, a Cannazym remek segítséget nyújt. A táptalajban maradt elhalt gyökerek lebomlanak és előnyös tápanyaggá alakulnak át, így a táptalaj ideális állapotban marad a következő szezonra is.


Cannazym h
asználata

25 ml koncentrátum 10 liter vízhez 1:400 arányban.
Adjuk hozzá a tápoldatához minden öntözéskor, vagy a tápoldathoz minden feltöltés alkalmával.