Growth Technology Root Riot 100db

13.890 Ft

Elfogyott

Growth Technology Root Riot 100db

Growth Technology Root Riot 100db ültetőkockák olyan szerves szaporítóközeget kínálnak a termesztők számára, amelyet arra terveztek, hogy a magvakból és dugványokból történő csírázási folyamatot megkönnyítsék és felgyorsítsák. Ezek az organikus ültetőkockák hidroponikus rendszerekhez a legideálisabbak. Mindegyik kockán egy előre kialakított felső lyuk található, amely készen áll a mag vagy a vágás befogadására.

 

Growth Technology Root Riot ültetőkocka csomag megannyi praktikus tulajdonsággal bír. Ezek közé tartozik a kockák szivacsos, rostos textúrája, amely segít megtartani az optimális levegő-víz arányt és segíti a gyökerek fejlődését és növekedését. 100%-ban komposztált anyagokból készült, szerves kialakításának köszönhetően pedig a szaporítás egyszerű és problémamentes. Végül, de nem utolsósorban egészségesebb és gyorsabb gyökeresedést, valamint robusztusabb gyökérrendszert eredményeznek.

Használat: Nedvesítsük be a kockákat, hagyjuk lefolyni a felesleges vizet. Ezután helyezzük a magvakat vagy a dugványokat az ültetőkockán található előre kialakított lyukba. Helyezzük szaporító gépbe vagy meleg, párás környezetbe.

Termék információk: A Growth Technology Root Riot ültetőkocka csomag 100 darab ültetőkockát tartalmaz.