Advanced Hydroponics Starters Kit

29.990 Ft

Advanced Hydroponics Starters Kit

Az Advanced Hydroponics Starters Kit kezdőcsomag egy komplett készlet, ami minden olyan könnyen kezelhető terméket tartalmaz, amire a termesztés során szükséged lehet. A különféle serkentőket, tápoldalatok és egyéb termékeket tartalmazó csomag talaj-, kókusz- és kőzetgyapot alapú, de egyéb típusú termesztőközegekhez is használható. Ha tehát egyszerű, de átfogó megoldást keresel a növényeid táplálásához, az Advanced Hydroponics Dutch Formula Starter Kitje tökéletes választás!


Advanced Hydroponics Starters Kit mit tartalmaz?


A csomag három fő összetevője az Advanced Hydroponics Grow, Bloom és Micro, ezt a hármast négy serkentő/talajkondicionáló egészíti ki. Az Advanced Hydroponics Grow használata egészséges, erőteljes növényeket eredményez, kiegyensúlyozott klorofilltermeléssel, erős ágakkal és nagy, buja levelekkel. A Bloom megteremti az ideális feltételeteket a virágok megfelelő fejlődéséhez. Az Advanced Hydroponics Micro olyan mikroelemekkel dúsított tápanyagkoncentrátum, amelyek létfontosságúak a növények megfelelő fejlődéséhez. Ez a készítmény remek támogatást biztosít a növények számára bármelyik életszakaszban.


A készlet továbbá négy hasznos terméket is tartalmaz az Advanced Natural Power termékcsaládból. Az Advanced Natural Power gyökérstimulátor serkenti a gyökérnövekedést és támogatja a növények immunrendszerét. A Matching Enzymes+ serkenti a tápanyagfelvételt, aktiválja a jótékony mikroorganizmusokat és elősegíti az elhalt gyökerek komposztálását. A Growth / Bloom Excellarator egy speciális serkentő, amely az immunrendszer erősítésével növeli a kártevők és növényi betegségek szembeni ellenállást.

Végül, de nem utolsósorban a készletet az Advanced Natural Power Final Solution terméke teszi teljessé. Ezt az oldatot a betakarítás előtti utolsó egy-két hétben használjuk. Ekkor, a Final Solution alkalmazása jelentősen felgyorsítja a felesleges tápanyagok eltávolítását és lebontását, ami elősegíti a szüret minőségének maximalizálását.


Advanced Hydroponics Starter Kit kezdőcsomag tartalma


500 ml Advanced Hydroponics Grow
500 ml Advanced Hydroponics Bloom
500 ml Advanced Hydroponics Micro
250 ml Advanced Natural Power Root Stimulator
250 ml Advanced Natural Power Enzymes +
250 ml Advanced Natural Power Growth / Bloom Excellerator
250 ml Advanced Natural Power Final Solution