Advanced Nutrients Ancient Earth Organic

11.490 Ft87.990 Ft

Advanced Nutrients Ancient Earth Organic

Az Advanced Nutrients Ancient Earth kiváló támogatást nyújt a növények növekedéséhez, emellett javítja a gyökér egészségét és növeli a terméshozamot. Rendszeres használata egy erősebb, egészségesebb növényt eredményez. Ez az organikus tápanyag a huminsavakban gazdag leonardite és kálium szulfát hatékony tulajdonságait kihasználva kondicionálja a talajt és ezáltal javítja a tápanyagfelvételt. Ezen kívül erősíti a gyökérzónát, támogatja a növekedést, javítja a táptalaj termékenységét, illetve maximalizálja a terméshozamot.

A további előnyök közé tartozik a magasabb abszorpciós képesség, a növekedési sebesség megugrása, valamint a fölösleges sószint csökkenése a talajban. A terméket használva biztosak lehetünk abban, hogy növényünk egy tápanyagban gazdag talajt kap, amely kulcsfontosságú a gyors növekedéshez.

 

Advanced Nutrients Ancient Earth Organic adagolása

Advanced Nutrients Ancient Earth Organic használata

A termék legjobban hidroponikus és folyamatos folyadéktáplálású termesztőközegekben érvényesül. Ilyen például az aeroponikus, csepegtető öntözéses, tápanyagfilm-technikájú, mélyvízi kultúrájú, illetve váltakozó nedvesítés és szárítási folyamatú termesztőrendszer. Az Ancient Earth használata hetente egyszer ajánlott 2ml/l arányban, főként a növekedési időszakban és virágzás alatt.