Advanced Nutrients BIG BUD

20.590 Ft59.990 Ft

Advanced Nutrients BIG BUD

Amint azt a Big Bud neve is sugallja, ez a termék azok a termesztők számára tökéletes választás, akik maximalizálni szeretnék a virágzást és a terméshozamot. Az Advanced Nutrients Big Bud virágzásfokozója optimális PK-arányt biztosít a táptalaj számára, ezáltal a növények kellő mennyiségű káliumot és foszfort tudnak felszívni a termesztőközegből. A termékben található létfontosságú alapanyagok optimális feltételeket teremtenek mind a tápanyagok felszívódásához, mind a virág-és növényszerkezetek növekedéséhez és megerősödéséhez.

Ugyanakkor, a termék által biztosított 3:1 PK arány fontos szerepet tölt be a rügyek tömegének növelésében, illetve minimálisra csökkenti a nehézfém szennyeződés kockázatát is. Rendszeres használata nemcsak nagyobb és sűrűbb virágokat eredményez, de serkenti az illóolaj termelését és az aromák felszabadulását is. Ezáltal a virágok íze és aromája markánsabb lesz és ezzel egyidőben piaci értékük megnő.

Az Big Bud hidroponikus termesztőközegekben érvényesül a legjobban. Ilyenek például közetgyapotos, tőzegmohás, vagy kókuszrostok kültéri és beltéri termesztő rendszerek.


Advanced Nutrients BIG BUD használat

A virágzás első heteiben 2ml/l arányban.