Advanced Nutrients Micro

4.190 Ft31.990 Ft

Advanced Nutrients Micro

Az Advanced Nutrients Micro a háromrészes Grow-Micro-Bloom alaptápanyag második eleme. Ez az újgenerációs technológiával kifejlesztett tápanyag megfelelő támogatást biztosít a növekedési szakaszban. A mikro-, másodlagos és makroelemek optimális aránya, amely felszabadítja a növényi potenciált és elősegíti a tápanyag maximális felszívódását a felületaktív anyagok és a huminsavak által biztosított kelátképzés révén.

Serkenti a növekedést, segíti a tápanyagfelvételétt, megerősíti a növényt, felkészítve azt a bőséges terméshozamra. Az oldat szem előtt tartja a növény pH-értékét, miközben gondoskodik arról, hogy a biológiailag hozzáférhető és hasznosítható tápanyagok széles skáláját szállítsa a növényhez és biztosítsa a bőséges termést.
Az Advanced Nutritents Micro kifejezetten különféle hidroponikus termesztőközegekhez és folyamatos öntözésestermesztőrendszerhez, például aeroponikához, csepegtető öntözéshez, emitterekhez, NFT-hez, valamint mélyvízi kultúrákhoz készült.


Advanced Nutrients Micro használata

A növekedési folyamat 1-4 hetében 1ml/literrel kezdve fokozatosan 4 ml/literre növelve az arányt alkalmazzuk. A virágzási szakaszban 4 ml/ liter arányban használjuk.