Advanced Nutrients Nirvana

3.590 Ft44.990 Ft

Advanced Nutrients Nirvana

Az Advanced Nutrients  Nirvana a bőséges szüret nagyszerű támogatója. Ez a termék remek választás olyan termesztők számára, akik növelni szeretnék a terméshozamot. Erre természetesen időben fel kell készíteni a növény. A Nirvana ebben is segít. Széles választékú vitaminok, aminosavak, nyomelemelek, enzimek és egyéb kulcsfontosságú ásványok segítségével serkenti a növény növekedését. Az aminosavaknak köszönhetően a növény szárai megerősödnek, így a növény képes lesz nagyobb rügyeket növeszteni.

 

A virágzásfokozó káliumot és további ásványi anyagokat szállít a növénybe, amelyek bimbótömbösítő és szárerősítő hatása hozzájárul a bőséges terméshozamhoz. Ugyanakkor, a Nirvana optimális feltételeket teremt a növény fotoszintézis útján történő táplálék előállítási képességének növeléséhez is. Továbbá, az összetevők közé tartozik a guanó is, ami egy nitrogénben, nyomelemekben, aminosavakban, nukleinsavakban, fehérjékben és egyéb ásványi anyagokban gazdag, ezáltal segíti a tápanyag gyors felszívódását és támogatja a növekedést. Leonarditból kivont humin és fulvosavat is tartalmaz.
Ha maximalizálni szeretnéd a rügyek méretét, ez a 100%-ban organikus, ez a tengeri moszatban és lucerna multivitaminokban gazdag prémium formula nagyszerű választás.


Advanced Nutrients Nirvana használata

2 ml/l arányban a virágzási szakasz 3-6. hetében, illetve átültetéskor, amikor a növények stressznek vannak kitéve.