Akció!

Advanced Nutrients Tarantula

11.990 Ft78.990 Ft

Advanced Nutrients Tarantula

Az Advanced Nutrients Tarantula a kirobbanó terméshozam nagyszerű támogatója. Gyökérzet stimulátor, amely elsősorban növeli a víz- és tápanyagfelvételt, amely bőséges terméshozamot eredményez. A Tarantula egy 100%-ban szerves tápanyagfelvételt fokozó koncentrátum, amely 57 különböző mikroorganizmus és baktérium kombinációjával serkenti a növekedést és az eredményes virágzást.

Grammonként 10 millió jótékony organizmust tartalmaz. Segítségével a növény hatékonyabban és gyorsabban szívja fel a termesztőközegben található tápanyagokat. Nagymértékben javítja a a kulcsfontosságú vas és foszfor felvételt. Az extra tápanyag biztosítás mellett javítja a gyökérzónát és egy erősebb gyökérzetet eredményez. Így a növény ellenállóbb lesz a stresszfaktorokkal és betegségekkel szembe, a virágzás pedig szemmel láthatóan intenzívebb.


Advanced Nutrients Tarantula használat:

A virágzási életszakasz első két hetében 2ml/1 l arányban. Termesztőközegeket tekintve tökéletesen érvényesül kőzetgyapot, kókuszrost, tőzegmoha, aeropónikus, bio, kültéri és beltéri termesztőrendszerekben.

Érdekelhetnek még…