Akció!

Growth Technology Orchid Care Gift Box

Original price was: 7.990 Ft.Current price is: 5.990 Ft.

Growth Technology Orchid Care Gift Box

A Growth Technology Orchid Care Gift Box tulajdonképpen egy 3 termékből álló csomag, amely minden olyan kulcsfontosságú tápanyagot tartalmaz, amelyre a orchidea nevelése során szükséged lehet. Az Orchid Focus tápoldatok tiszta ásványi sókból készültek, és koncentrált szerves növényi savakkal dúsítottak. Nem tartalmaznak karbamidot, amely károsítaná az orchidea érzékeny gyökereit.

Growth Technology Orchid Care Gift Box tartalma

Orchid Focus Grow: Cymbidium, Dendrobium, Odontoglossum, Cambria, Brassia, Miltonia és mások orchidea fajtákhoz alkalmazható a vegetatív időszakaihoz. Minden szükséges tápanyagot tartalmaz az optimális levél- és hajtástermeléshez.

Orchid Focus Bloom: Alkalmazható a Phalaenopsis bármely életszakaszában, valamint a Cymbidium, Dendrobium, Odontoglossum, Cambria, Brassia, Miltonia és mások orchidea fajták virágzási életszakaszában. Minden szükséges tápanyagot tartalmaz, amelyre orchideádnak a gazdag virágzáshoz szükége lehet.

Orchid Ultra: A a legtöbb orchidea fajhoz és hibrid orchideához használható. Javítja a növények általános állapotát, serkenti a növekedést, illetve fokozza a gazdag virágzást.