Akció!

House&Garden BUD XL

7.990 Ft67.990 Ft

House&Garden BUD XL

A House&Garden Bud XL tápoldata a virágzási időszak utolsó heteiben nyújt segítséget a virágzás és terméshozam növekedésének javításában. Különleges formulájának és hatékony összetevőinek köszönhetően maximalizálja a virágok növekedését, életerejét és bőséges hozamot biztosít.

 

A House & Garden Bud XL szabadalmaztatott virágzást serkentő tápoldat-keverék, amelyet úgy terveztek, hogy könnyen oldódó és hasznosuló tápanyagokat biztosítson a természetes növényi cukrok szállításának támogatásához a levelekről a virágzási pontokra, így javítva a növény fejlődését, növekedését, és egészségét. Ezen kívül természetesen a terméshozam maximalizálásában is fontos szerepet játszik. Ez az úttörő termék lehetővé teszi a növények számára, hogy elérjék a maximális genetikai potenciáljukat.

House&Garden BUD XL csalad
House&Garden BUD XL csalad

A virágzási időszak közepétől a betakarításig használva, a Bud XL biztosítja a kulcsfontosságú enzimatikus folyamatok megvalósulását, valamint A vízben oldódó nitrogén és az oldható kálium nélkülözhetetlen a növények optimális fejlődésének szempontjából. Ugyanakkor, e kettő lehetővé teszi a kiváló minőségű virágok létrejöttét és bőséges termés megvalósulását.


House&Garden Bud-XL  használat:

1 ml/1 liter víz