House&Garden Cocos AB 

12.990 Ft48.990 Ft

House&Garden Cocos AB

Ez a kétkomponensű alaptápanyag kókuszrost alapú táptalajokhoz ideális. A House&Garden Cocos AB tápoldat úgy lett kialakítva, hogy a tápanyagok tökéletes arányát biztosítsa, miközben figyelembe veszi a kókuszrost kationcserélő képességét is. A kókuszrost termesztőközeg egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek különböznek a talajoktól és a hidroponikus közegektől.
A kókuszrostos termesztésnek számos előnye van, éppen ezért az egyik legnépszerűbb és a növénytermesztők által egyik legkedveltebb táptalaj. Ennek ellenére a tápanyagok pontos arányára van szükség ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználhassuk a kókuszrostos termesztőközeg nyújtotta előnyöket.

Ezek egyike az oldható makrotápanyagok, valamint a magnézium megfelelő aránya. Ezeket az arányokat a House & Gardens Cocos A&B nagyszerűen tökéletesíti. Összetételét tekintve, csúcsminőségű tápanyagokat tartalmaz. Ilyen például az EDDHA vas, amely fontos szerepet tölt be a tápanyag felszívódás és növények növekedésének támogatásában. A Cocos AB úgy lett megalkotva, hogy azok a növények számára, amelyek tiszta kókuszrostban, esetleg 30 százalékos vagy annál több kókuszrostot tartalmazó keverékben nőnek, a táptalaj egyedülálló kationcserélő képességének figyelembevételével tökéletes arányban részesüljenek az erőteljes növekedéshez szükséges alapvető tápanyagokból.


House&Garden Cocos AB használati útmutató a tápoldat elkészítéséhez


Ne adagoljuk az A és B tápoldatot egyszerre. Először töltsük fel vízzel az edényt kétharmadig. Adjuk hozzá a House & Garden Cocos A tápoldatot, majd keverjük alaposan össze. Ezt követően adjuk hozzá a House & Garden Cocos B tápoldatot is, és keverjük újra össze. Adagolás: 4 ml/1 liter víz.