House&Garden Drip Clean

6.390 Ft16.990 Ft

House&Garden Drip Clean

A Housen&Garden Drip Clean leginkább azok számára hasznos, akik csepegtető öntözőrendszert használnak. Ez a termék ugyanis segít karban tartani öntözőrendszert, tisztítja a csöveket és megelőzi a só és egyéb szennyeződések felhalmozódását. A só felhalmozódásának számos árnyoldala van.

Megakadályozhatja a növények megfelelő tápanyagfelvételét, illetve eltömítheti a csöveket. Az sem kizárt, hogy a túlzott sófelhalmozódás éppen a betakarítás előtt kényszerít egy alapos öblítésre, ami nem csak plusz munkát jelent, de plusz időt és nem várt költséget is. A Drip Clean ennek a problémának a megoldására jött létre. A Drip Clean minden öntözéskor eltávolítja a szennyeződést. Ez lehetővé teszi, hogy a növények a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban szívják fel a hozzáadott tápanyagokat, és az öblítési idő mindössze 3-4 napra csökken.

Előnyei közé tartozik továbbá az is, hogy 100%-ban biztonságos a növények számára, és különösen hasznos abban az esetben, ha csapvizet használunk az öntözéshez. A House&Garden Drip Clean kálium és foszforvegyületet tartalmaz, amelyekből egy részecskét kivontak. Ennek eredményeképpen a termék mágneshez hasonlóan működik a szennyeződésekkel szemben, hiszen a molekulák a teljes szerkezet kialakítására törekszenek. Nem utolsósorban pedig használata jótékony hatással van a növények egészségére is, zöldebb, életerősebb növényeket eredményez.


A House&Garden Drip Clean használat

Használjuk már kezdettől fogva a csepegtető öntözőrendszer eldugulásának megelőzése érdekében.
Adagolás: 10 ml/100l liter víz