House&Garden Hydro AB

12.990 Ft48.990 Ft

House&Garden Hydro AB

A House&Garden Hydro AB egy olyan tápoldat, amely a kulcsfontosságú elsődleges és másodlagos makrotápanyagokat kiegyensúlyozott összetételben biztosítja a hidroponikus és inert termesztőközegek számára. Kifejezetten DTW rendszerekhez fejlesztették ki.


Ez a kétkomponensű alaptápanyag lehetővé teszi a gyors és eredmény tápanyagfelvételt a növények számára. Mind a vegetatív, mind a virágzás során támogatást nyújt a megfelelő fejlődés szempontjávól, valamint a szükséges tápanyagok teljes skáláját könnyen oldódó és felszívódó formában biztosítja. A Hydro AB-t úgy tervezték, hogy gyorsan kiegyenlítse a pH-szintet, ami hatékonyabb tápanyagfelvételt és gyorsabb, erőteljes növekedést eredményez. EDDHA-vas tartalmának köszönhetően, ez a tápoldat hosszútávú hatékonysággal képes táplálni a növényeket, mind a növekedése, mint a virágzási szakaszban.


A House & Garden Hydro A&B tápoldaot elsőrosban kőzetgyapoton hatékony, de agyaggolyós, valamint perlites termesztőközegekkel is ideálisan műküdik.


House&Garden Hydro AB használati útmutató a tápoldat elkészítéséhez


Ne adagoljuk az A és B tápoldatot egyszerre. Először töltsük fel vízzel az edényt kétharmadig. Adjuk hozzá a House & Garden Hydro A tápoldatot, majd keverjük alaposan össze. Ezt követően adjuk hozzá a House & Garden Hydro B tápoldatot is, és keverjük újra össze. Adagolás: 4 ml/1 liter víz.