House&Garden Magic Green

31.990 Ft

House&Garden Magic Green

A House&Garden Magic Green levélpermet remek támogatást nyújt a növények vitalitásának visszanyeréséhez és növeléséhez. Az eredményes virágzás és bőséges terméshozam eléréshez ugyanis meglehetősen fontos, hogy a növények megkapják mindazt a kulcsfontosságú tápanyagot, amire a sikeres virágzáshoz szükségük lehet. A Magic Green előnye, hogy olyan létfontosságú tápanyagokkal látja el a növényt, közvetlenül a leveleken keresztül, amelyek elengedhetetlenek a megfelelő fejlődés és gazdag virágzás szempontjából.


A Magic Green egy olyan levélersítő, amely több szinten is jól működik. Ez a levélpermet elsősorban a legfontosabb makrotápanyagokat juttatja el a növényhez közvetlenül a leveleken keresztül. Bizonyos esetekben ugyanis a tápanyag gyökéren keresztüli felszívódása nem elégséges a megfelelő fejlődés biztosításához. A Magic Green többek között ebben segít, de ugyanakkor segíthet gyorsabban felélénkíteni és újra zölddé varázsolni a sárguló leveleket.

 

Az eredmény napról napra látható, így a javulás folyamatosan nyomon követhető. és láthatóan egyik napról a másikra észrevehető javulás érhető el. A levelekre permetezve vékony viaszos védőréteget képez, amely erősíti és megóvja a leveleket.
Használat: Gyökeres hajtásokon, dugványokon, anyanövényeken heti kétszer a vegetatív szakaszban.


House&Garden Magic Green adagolása:

1 ml/1 liter víz