House&Garden Shooting Powder

5.990 Ft

200 készleten

House&Garden Shooting Powder

A House&Garden Shooting Powder pH-egyensúlyozott, prémium minőségű szabadalmaztatott összetevőket tartalmaz, amellyel serkenti a virágok növekédését és maximalizálja a terméshozamot. Nem véletlen, hogy a Shooting Powder a sikeres termesztők egyik kedvence, a virágzás serkentő termékek egyik tagadhatatlan csúcsterméke. Az összetevők közül a két legerősebb a kálium, valamint a foszfor, amelyek kulcsfontosságú szerepet töltenek be a terméshozam növelésében. A Shooting Powder hatékony összetevőinek segítségével megteremti az optimális feltételeket az ATP-szintézishez, így a növények virághozama eredményesen növelhető igény szerint.

Ez a tápoldat a természetes virágzási fázis befejeztével egy újabb virágzási szakaszt indít be, amelynek köszönhetően a növény nagyobb méretű, súlyosabb virágokat bont. A Shooting Powder tápoldatban található tápanyagok felgyorsítják a létfontosságú biológiai folyamatok létrejöttét. Ezenkívül tápanyag-építőelemeket biztosítanak a foszfolipid kettős réteghez, amely elengedhetetlen a megfelelő olajszintézishez. Könnyen hasznosuló és oldodó tápanyagokat biztosít a növények számára, amelyek segítségével a gyorsabb növekedés, a fokozott életerő és a magasabb hozam garantált. Nem utolsósorban, a Shooting Powder előnye az is, hogy tökéletesen működik bármely termesztőközegben.


House&Garden Shooting Powder használat

A terméshozam jelentős megemelkedése érdekében használjuk a szüretet megelőző 3 hétben. A tápoldat elkészítésénél vigyázzunk arra, hogy a bázistápanyag EC értéke 1.2 legyen. Ezt követően állítsuk be a megfelelő pH értéket is. Adjuk hozzá a Shooting Powdert az adagolási útmutatónak megfelelő mennyiségben.
Adagolás: első héten 1 zacskó Shooting Powder / 100 liter víz; második és harmadik héten 2 zacskó Shooting Powder / 100 liter víz