House&Garden Soil AB

10.990 Ft38.990 Ft

House&Garden Soil AB

A House&Garden Soil AB tápoldata egy kétkomponensű alaptápanyag, amely talajalapú termesztőközegekhez lett kifejlesztve. Létfontosságú tápanyagokat biztosít a dúsított talajok számára. Gondosan összeállított formulájának köszönhetően minden lényeges tápanyagot tartalmaz, beleértve jelentős mennyiségű magnéziumot is.

A Soil AB másik egyik legfontosabb előnye, hogy erős és tápanyagban gazdag alapot biztosít a növények számára, amelynek köszöngetően erőteljes növekedés várható, valamint a növények ellenállóbbak lesznek a környezeti hatások ellen. Az egyedülálló összetétel biztosítja, hogy a talaj és a benne levő tápanyagok teljes mértékben kihasználhatók legyenek a növény által, így mind a növekedési, mind a virágzási időszakban megfelelő támogatást nyújt a növény számára. Ugyanakkor, a House&Garden Soil AB tápoldat nem okoz felesleges savasodást, illetve a talaj szerkezetét sem változtatja meg.

House&Garden Soil AB használati útmutató a tápoldat elkészítéséhez:


Ne adagoljuk az A és B tápoldatot egyszerre. Töltsük fel vízzel az edényt kétharmadig. Adjuk hozzá a House&Garden Soil A tápoldatot, majd keverjük össze. Ezt követően adjuk hozzá a House&Garden Soil B tápoldatot is, és keverjük újra össze. Adagolás: 5 ml/1 liter víz.

A Soil AB egy összetett tápoldat, amelyet a növények talajban való termesztése során lehet használni. Az adagolás pontos módja attól függ, hogy milyen növényeket termesztesz, milyen típusú talajt használsz, és milyen fejlettségi szinten van a növényed. Azonban az alapvető adagolási elvek a következők:

  1. Kezdjük a kevesebb adagolással, majd fokozatosan emeljük az adagot ahogy a növények növekednek és fejlődnek. Az ajánlott adagot mindig a termék címkéjén találod.
  2. Általában a Soil AB-t a növények öntözéséhez használják. Keverjük össze a tápoldatot a vízzel a megfelelő arányban, majd öntözzük meg vele a növényeket. A pontos arányokat a termék címkéjén találod.
  3. Az adagolás során ügyeljünk arra, hogy ne adjunk túl sok tápanyagot a növényeknek. Az túladagolás negatívan befolyásolhatja a növények növekedését és egészségét.
  4. Az adagolási mennyiség változhat a növények fejlettségi szintjétől és a termesztési körülményektől függően, például a növények méretétől, a talaj típusától, a környezeti hőmérséklettől, az elérhető fény mennyiségétől, a vízminőségtől és így tovább.

Fontos, hogy mindig kövesse a Soil AB termékcsomagolásán található ajánlásokat az adagolási arányokról és a használati útmutatót. Ha bizonytalan az adagolásban, mindig konzultáljon szakemberrel.