Plagron Power Roots

6.390 Ft73.990 Ft

Plagron Power Roots gyökérstimulátor


A Plagron Power Roots egy gyökérerősítő adalék, amely huminsavakból, algakivonatokból, különféle vitaminokból és hidrolizált fehérjékből áll. Ezeknek a különböző összetevőknek természetesen megvan a maguk sajátos funkciója, amelyek mind támogatják a gyökérnövekedést és javítják a növény ellenállását.

A huminsavak több elágazást és vastagabb gyökérszőrt hoznak létre a gyökérrendszerben. Ez növeli a tápanyag felszívódását. A hínár kivonat alapvető növényi metabolitokat tartalmaz, amelyek javítják a talaj szerkezetét és a gyökérszerkezetet.

 

A vitaminok biztosítják a megfelelő folyamat elindítását a jobb gyökérnövekedéshez. Az eredmény egy szerves gyökérstimulátor, amely a gyökérzóna megerősítésével serkenti a növekedést, növeli a vitalitást, és hatékony támogatást nyújt dugványok és átültetett növények számára. Használat: 1 ml/1 liter arányban minden öntözésnél a virágzási fázik negyedik hetéig.

Plagron Power Roots használata


Minden termesztőtalajra alkalmas. Nem használható azonban hidroponikus termesztési módszerekre, mint például tápanyagfilm-technika (NFT), mélyvízi kultúra (DWC) és aeroponika.