Plagron Seedbox

12.990 Ft

Plagron Seedbox

A Plagron Seedbox egy komplett kezdőkészlet a magvak biztonságos csíráztásához. Minden doboz egy átlátszó fedeles termesztőtálcát, 12 csíráztatót és egy üveg egyedülálló Plagron Seedboostert tartalmaz. A Plagron Seedbox dobozban található kézikönyvben található utasításokat követve a siker garantált. A magok kicsíráznak és tökéletes növényekké fejlődnek.

A készlet hatékonyságának titka nem más, mint a Seedbooster. A Seedboostert kifejezetten a magvak gyorsabb és erőteljesebb csíráztatására fejlesztették ki. A Seedbooster tápanyagai ugyanis remekül működnek, amikor a magvak stabil csírázástatására kerül sor.

A Plagron Seddbox adagolás és használat

Ürítsd ki a Seedbooster palackot a mérőpohárba, és adj hozzá 250 ml langyos vizet. A kapott keveréket óvatosan keverd össze.
Öntsd a keveréket a tálcába, majd egyenletesen oszlasd el a folyadékot a csíráztatódugók között. Várj néhány percet, amíg a dugók felszívják az összes vizet.

Tiszta kézzel vedd ki a magokat, és ültesd el őket 5 mm mélységbe a csírázódugók közepén lévő lyukakba.
Helyezd az átlátszó fedelet a tálcára. Győződj meg arról, hogy a fedél pontosan illeszkedik a tálca belsejében lévő két bevágás közé. Ezt követőenl zárd be a termesztőtálcát.


Helyezd a tálcát 20-24 ˚C hőmérsékletű helyiségbe.
4-7 nap elteltével a magok csírázni kezdenek. Ekkor emeld le az átlátszó fedelet a tálcáról, és helyezd kissé ferdén a tálcára. Így négy kis nyílást hozol létre, amelyeken keresztül a friss levegő el tudja érni a palántákat.


Ügyelj arra, hogy a palánták elegendő fényt kapjanak, fontos ugyanis, hogy jól fejlődjenek. Amikor a palánták elérik a műanyag fedelet, a fedőt vissza lehet helyezni. Amint a gyökerek a csírázódugón kívül elkezdenek növekedni, a növények készen állnak az átültetésre és továbbnevelésre.