Plagron Vita Race

4.990 Ft17.190 Ft

Plagron Vita Race

A Plagron Vita Race egy vitamonokban, ásványi anyagokban és hormonokban gazdag vaspermet, amely a növekedési fázis és a virágzási szakasz első három hete alatt nyújt hatékony támogatást a növény számára. Organikus stimulátor, amely permetként fejti ki hatását. A tápanyagban levő vas kulcsfontosságú a klorofill képződéséhez. A klorofill serkenti a fotoszintézis folyamatát, így a növény egészséges külsőt és élénk zöld színt kap.

A megfelelő mennyiségű klorofillnak és sikeres fotoszintézisnek köszönhetően a növény képes hatékonyan energiát termelni a növekedéshez és a virágzáshoz, ami elengedhetetlen a gazdag és bőséges terméshozamhoz.

Ezen kívül a Plagron Vita Race olyan növényi hormonokat is tartalmaz, amelyek bármely életszakaszban szükségesek a növény egészséges fejlődéséhez. További előnyeihez tartozik a cukortermelés fokozása, a dús hajtásrendszer és termésképződés serkentése, a növény ellenálló képességének javítása, valamint a kiszáradás megelőzése.


Plagron Vita Race használata

Használat előtt felrázandó. Maximum 5 ml/1 liter víz arányban keverve permetként alkalmazható a virágzási fázis harmadik hetéig. A Vita Race minden tőzeg- és kókusz alapú termesztőrendszerben való használatra alkalmas.

Öntözőrendszer használata esetén a tápoldat használata után célszerű a csövek átöblítése.